Dot van de Kant

Mijn naam is Dot van de Kant en ik ben 26 jaar. Momenteel ben ik werkzaam bij Lokalis. Hier ben ik gezinswerker bij het buurtteam Jeugd en Gezin gekoppeld aan voortgezet onderwijs en speciaal onderwijs. Deze whitepaper heb ik geschreven in mijn afstudeerjaar van de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening die ik in 2019 Cum Laude heb afgerond. Via de stage die ik toen bij mijn huidige werkplek liep, ben ik in aanraking gekomen met dit onderwerp. Mijn energie zit in het verdieping zoeken in ontwikkelprocessen, zowel op microniveau, mesoniveau als macroniveau. Het doel van deze whitepaper is om op een pragmatische manier de overstijgende opdracht vanuit de gemeente en de praktijk naast elkaar te leggen en zo de realiteit zichtbaar te maken.

Whitepaper Dot van de Kant

Haar doel is om op een pragmatische manier de (soms paradoxale) opdracht vanuit de gemeente en de praktijk naast elkaar te leggen en zo de realiteit zichtbaar te maken. Dot’s whitepaper is een mooi voorbeeld én verdieping op het duurzaamheidsprincipe van circulaire zorg.

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en je krijgt de whitepaper naar je opgestuurd.

Dot van de Kant

Mijn naam is Dot van de Kant en ik ben 26 jaar. Momenteel ben ik werkzaam bij Lokalis. Hier ben ik gezinswerker bij het buurtteam Jeugd en Gezin gekoppeld aan voortgezet onderwijs en speciaal onderwijs. Deze whitepaper heb ik geschreven in mijn afstudeerjaar van de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening die ik in 2019 Cum Laude heb afgerond. Via de stage die ik toen bij mijn huidige werkplek liep, ben ik in aanraking gekomen met dit onderwerp. Mijn energie zit in het verdieping zoeken in ontwikkelprocessen, zowel op microniveau, mesoniveau als macroniveau. Het doel van deze whitepaper is om op een pragmatische manier de overstijgende opdracht vanuit de gemeente en de praktijk naast elkaar te leggen en zo de realiteit zichtbaar te maken.

Whitepaper Dot van de Kant

Haar doel is om op een pragmatische manier de (soms paradoxale) opdracht vanuit de gemeente en de praktijk naast elkaar te leggen en zo de realiteit zichtbaar te maken. Dot’s whitepaper is een mooi voorbeeld én verdieping op het duurzaamheidsprincipe van circulaire zorg.

Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en je krijgt de whitepaper naar je opgestuurd.

“Jim is er ook voor de gewone puperproblemen”

Simone de Kruijk
(Rector scholengemeenschap)

“Jim is er ook voor de gewone puperproblemen”

Simone de Kruijk
(Rector scholengemeenschap)

Sinds 2016 zijn steeds meer mensen met JIM (Jouw Ingebrachte Mentor) gaan werken. Ruim veertig instellingen zijn getraind in deze nieuwe benadering.